Наша продукція

    Компанія спеціалізується на виробництві не дистильованих жирних кислот для кормових та технічних цілей. Жирні кислоти є складовими рослинних жирів. Як сировина використовуються світлі рослинні олії, а також відходи рафінування олій (соапсток). Жирні кислоти вилучаються із жирової сировини методом без реактивного розщеплення або розщеплення мінеральними кислотами. Технологія виробництва дозволяє отримувати жирні кислоти, властиві конкретному маслу.

Жирні кислоти для кормового застосування:

    Рослинні олії та жири є важливою частиною кормового раціону для сільськогосподарських тварин. Насичення комбікормів жирами значно підвищує енергетичну цінність корму – жири містять у 2,3 рази більше енергії, ніж вуглеводи. Жири переносять жиророзчинні вітаміни, тим самим забезпечують кращу їх засвоюваність, зменшують запиленість корму, а також є джерелом незамінних жирних кислот. Продукти Rekast - це сучасні енергозберігаючі стандартизовані жирові сполуки на основі рослинних олій та жирних кислот. Всі продукти виготовляються відповідно до чинного законодавства ЄС, перевіряються на показники безпеки згідно GMP+.
Якісні характеристики:
Загальний вміст жиру,% 98
Вільні жирні кислоти, % 50-70
Волога та домішки,% 2
Кислотне число, mgKOH/g 100-160
Йодне число, gI2/100g 125-152
Неомильні речовини, % 1,5 - 4
Число, що омиляється, mgKOH/g 186 - 194
Титр, °С (-16) - (-19)
Температура плавлення, °С 225
Щільність, g/cm3 0,91 – 0,93
С18:0 3,0-8,0
С18:1 30,0-40,0
C18:2 min 43

Жирні технічні кислоти знаходять широке застосування в наступних сферах:
-Виробництво біодизеля
-доповнення до фарб та лаків
-Виробництво мастила
-миловаріння
-гумотехнічні вироби
-СОЖИ (мастило-охолоджуючі рідини)

Якісні характеристики (Технічні жирні кислоти):
Загальний вміст жиру,% 98
Вільні жирні кислоти, % 50-70
Волога та домішки,% 2
Кислотне число, mgKOH/g 100-160
Йодне число, gI2/100g 125-152
Неомильні речовини, % 1,5 - 4
Число, що омиляється, mgKOH/g 186 - 194
Смоли, % макс. 7
Титр, °С (-16) - (-19)
Температура плавлення, °С 225
Щільність, g/cm3 0,91 – 0,93